AK Parti Ankara?ya Çıkartma Yaptı

AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin ve Belediye Başkanları, Ankara?da Bakan Yardımcıları ile bir araya gelerek projelerini paylaştılar.

AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin ve Belediye Başkanlarımız, Ankara?da projelerin hayata geçirilmesi için mesai yaptı. Düzce?nin daha çok gelişmesi ve halihazırdaki projelerle yeni yapılacak projeler için Ankara?da Bakanlıklardaki yetkililerle bir araya gelen AK Parti Düzce heyeti, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Maliye Bakanlığında mesai harcadı. İl Başkanımız Hikmet Keskin ile birlikte ilk olarak Düzce Milletvekillerimiz Dr. Faruk Özlü ve Fevai Arslan ile bir araya gelen Akçakoca Belediye Başkanımız Cüneyt Yemenici, Cumayeri Belediye Başkanımız Recep Tuna, Kaynaşlı Belediye Başkanımız Erol Bayraktar, Yığılca Belediye Başkanımız Muzaffer Yiğit, Beyköy Belediye Başkanımız Osman Kılıç ve Boğaziçi Belediye Başkanımız İbrahim Ercan, yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanları daha sonra, AK Parti Düzce İl Başkanımız Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanımız Durmuş Arslan ve Ar-Ge Başkanımız Şinasi Tuzluoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Abdurrahim Boynukalın ve Maliye Bakan Yardımcımız Cengiz Yavilioğlu ile görüştü