Sedaş Sorunlarının Çözümü İçin Düğmeye Basıldı

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Dr. Faruk Özlü başkanlığında Bölge Müdürlükleri ile yapılan toplantılarına Sedaş toplantısı da eklendi.

Sedaş’ın sorumluluğundaki tüm sorunlar ve talepler görüşüldü.
AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından yapılan ve Düzce Milletvekilimiz Dr. Faruk Özlü Başkanlığında Düzce’nin sorunlarının görüşüldüğü Sedaş toplantısı Erguvan tesislerinde düzenlendi. Toplantıya AK Parti Düzce Milletvekillerimiz Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanımız Hikmet Keskin, il ve ilçe Belediye Başkanlarımız, Parti yönetim kurulu üyelerimiz, İGM ve Belediye Meclisi Grup Başkan Vekillerimiz, Sedaş İcra Başkanı Bekir Sami Güven, Sedaş Dağıtım Direktörleri katıldı.

Toplantıyı açan AK Parti Düzce Milletvekilimiz ve TBMM Milli Savunma Başkanımız Dr. Faruk Özlü, “Sedaş ile ilgili tüm sorunlarımızı burada görüşeceğiz. Daha önce de Bölge Müdürlüklerimizle toplantılar yaptık. Sedaş ile ilgili olarak da tüm il ve ilçelerimizin sorunlarını hep birlikte ele alacağız ve sorunların çözümü için düğmeye basmış olacağız” ifadelerinde bulundu.
İl,İlçe ve Belde Belediye Başkanları, kendi sınırları arasında yer alan Sedaş ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları tek tek paylaştı.