BAKANIMIZIN KATILIMIYLA RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADIK

BAKANIMIZIN KATILIMIYLA RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADIK

BAKANIMIZIN KATILIMIYLA RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADIK

Ramazan Bayramının İkinci Günü Belediye Hizmet Binamızda düzenlenen bayramlaşma programımıza Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ, Düzce Millet Vekilleri Fevai ARSLAN ve Ayşe KEŞİR, Millet Vekili Adaylarımız Fahri ÇAKIR ve Dr. Numan ÇABUK, Düzce Belediye Başkanı Dursun AY, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hakan KUŞÇUOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, Belde Başkanı Korhan KARA, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile Değerli Halkımız Katıldılar. 

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN, bu nazik ziyaretinden dolayı tüm halkımız adına Sayın Bakanımıza ve Konuklarımıza teşekkürlerini sundular. Ayrıca bugüne kadarki yatırımlarımıza verdiği desteklerinden ötürü Sayın Bakanımıza, Millet Vekillerimize ve Ak Parti Mensuplarına şükranlarını sundular.

Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ halkımıza hitap ederek tüm belde halkımızın ramazan bayramını tebrik ettiler. Belediye Başkanı ERCAN ve tüm belde halkına bundan sonraki projelerimizde ve yatırımlarımızda destek olacağı sözünü verdiler. 

Bizler de katılımlarından ötürü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk ÖZLÜ? ye, Düzce Millet Vekilleri Fevai ARSLAN ve Ayşe KEŞİR? e, Millet Vekili Adaylarımız Fahri ÇAKIR ve Dr. Numan ÇABUK? a, Düzce Belediye Başkanı Dursun AY ?a, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerine, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hakan KUŞÇUOĞLU? na ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarına, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanlarına ve tüm konuklarımıza beldemiz adına teşekkürlerimizi sunarız.