BOĞAZİÇİ BELEDİYESİ SOSYAL GİRİŞİMCİ BELEDİYECİLİK SEMPOZYUMU

Boğaziçi Belediye Başkanımız Sayın İbrahim ERCAN tarafından, belde de yaşayan insanların yaşam kalitesini yükseltmek, çağdaş, sosyal ve kültürel katkı sağlamak amacıyla Düzce Üniversitesinden akademisyenlerinde katıldığı Sosyal Girişimci Belediyecilik Sempozyumunun 1.?si düzenlendi. Boğaziçi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen sempozyuma, Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan Genç, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, İlçe Belediye Başkanları, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.Sempozyum saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Boğaziçi Belediyesi?nin tarihi ile ilgili sunum ile başladı. Sunumun ardından protokol konuşmaları yapıldı. Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı İlhan Genç ile Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan sempozyum hakkında düşüncelerini dile getirdi.